KASIMPAŞA MAHALLESİ’NDE PROJELER HIZ KAZANIYOR

KASIMPAŞA MAHALLESİ’NDE PROJELER HIZ KAZANIYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kasımpaşa Mahallesi'ndeki projelere hız kazandırılacağını söyledi. Mahallede gerçekleşen iftarda konuşan Başkan Bakıcı,"Bizler, ilçemizin her köşesinde yaşam alanları oluşturmak, projelerimizde içi boş binalar değil aktif olarak kullanılan sosyal yaşam alanları yaratmak istiyoruz" dedi.   

Kasımpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen mahalle iftarında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mahalledeki projelerin hızlandırılarak devam edeceğini ifade etti.

Başkan Bakıcı “Kasımpaşa Mahalle’mizde bulunan ve oldukça bakımsız hale gelmiş olan Osmangazi Parkı’nı, eski adıyla Flamingo Parkı’nı tamamen yeniledik ve bugün ilçemizin en yoğun olarak kullanılan sosyal alanlarından biri haline getirdik. Ayrıca kanal boyu ile ilgili de belediyemiz tarafından yapılması planlanan projelerimiz bulunmakta. Bizler, ilçemizin her köşesinde yaşam alanları oluşturmak, projelerimizde içi boş binalar değil aktif olarak kullanılan sosyal yaşam alanları yaratmak istiyoruz. Burada bizlerle birlikte bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, yapılan bu iftar yemeğinde bizimle bu sofraları paylaşan herkese minnet duyuyorum. Bozüyük birlikte olduğumuzda güzel, sofralarımız kalabalık ve bereketli” dedi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1399 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum