KAVURMACI VE YAHYA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

KAVURMACI VE YAHYA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Aslen Kurtköylü olan ünlü Hafız Mustafa Kavurmacı beraberinde Bursa'nın önemli ekonomistlerinden ve Bursa-Anshan kardeş şehirleri fahri temsilcisi Nejat Yahya ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. İkili gazetemiz sahibi Şadi Erdal ile uzunca bir süre sohbet etti.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'ın akrabası da olan Mustafa Kavurmacı, Nejat Yahya ile çok eskilere dayanan bir dostlukları olduğunu ve Yahya'ya Bilecik'i gezdirmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Ziyaretleri kapsamında gazetemize de gelen ikili Sakarya Gazetesi'ne misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Nejat Yahya, Bilecik'i gezmekten ve Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile tanışmaktan oldukça mutlu olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"Mustafa Kavurmacı ile çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var. Kendisiyle sohbetlerimizde bana hep Bilecik'ten ve köyü olan Kurtköy'den bahsederdi. Bende hep Bilecik'e gelmek istediğimi ve Kurtköy'ü görmeyi arzuladığımı söylerdim. Nasip bugüneymiş. Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ettik, Ertuğrulgazi Türbesi'ne, Dursun Fakıh'a gittik. Kurtköy'ü gezme fırsatı yakaladım. Bana bu fırsatı verdiğiniz için başta dostum Mustafa Kavurmacı'ya ve sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi. 

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.