Kayadelen güven tazeledi

Kayadelen güven tazeledi

Sarmaşıklılar Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (SAR-DER) 3. olağan genel kurulu yapıldı.

Sarmaşıklılar Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (SAR-DER) 3. olağan genel kurulu yapıldı. Başkan Zeki Kayadelen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

Sarmaşık'ta gerçekleşen genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Zeki Kayadelen, "Halka hizmer, hakka hizmettir. Sivil toplumculukta 3'üncü dönemimiz hayırlı olsun" dedi. 

zeki-kayadelen-guven-tazeledi2.jpg

Kayadelen, açıklamasının devamında; genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek, "6 yıl önce 2014 yılında köyümüzün birliği beraberliği kültürümüzün yaşatılması tanıtılması ve kalkındırılması için 7 kurucu üye arkadaşımız ile kurulan derneğimizin bu güne kadar kuruluş vizyonu ve misyonu çerçevesinde birçok etkin faaliyetleri yürütmüş bulunmaktadır. Bu faaliyet ve hizmetleri yürütürken bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta kuruluşundan bu güne kadar dernek yönetimlerimizde görev almış bütün arkadaşlarımıza ve bütün Sarmaşık köyü halkımıza teşekkür ederim. Destekleri, hizmetleri ve genel kurulumuza teşrifleriyle onurlandıran Bayırköy belediye başkanımız Mustafa Yaman’a ve bütün belediye Meclisi üyelerimize, belediye çalışanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, muhtarımız Kadir Kayadelen’e ve bütün muhtarlarımıza, ihtiyar heyetlerimize, kolluk kuvvetlerimize, kamu kurum kuruluşları ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları ve temsilcilerine, özel sektör temsilcilerimize teşekkür ederiz.

zeki-kayadelen-guven-tazeledi3.jpg

Genel kurulumuza tebriklerini ileten Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı bey’e, Bilecik il dernekler müdürümüz sayın Cemal Kaya beye, ilimizde bulunan bütün hemşehri ve kültür dernekleri başkanlarımıza, bütün eş dost akraba ve arkadaşlarımıza, şahsım yönetimim ve bütün Sarmaşık köyü halkımız adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 

Öte yandan, Zeki Kayadelen'in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Emin Kaymak, İbrahim Ateş, Osman Demiröz, Akın Okumuş, İsmail Kaymak, Kemal Demirtaş, Tuncay Adıyaman, Bülent Demiröz, Özgür Kaygısız.

Denetim kurulunda ise; Mustafa Kaymak, Ali Başdemir, Nihat Korkmaz, Mustafa Başkurt, Ramazan Okumuş ve Mustafa Ateş yer aldı.

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.