Kayı Anıtı'na çirkin saldırı!

Kayı Anıtı'na çirkin saldırı!

Bilecik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul-Eskişehir çevre yolunda bulunan Kayı Anıtı’na çirkin bir saldırıda bulunulduğu bildirildi.

Bilecik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul-Eskişehir çevre yolunda bulunan Kayı Anıtı’na çirkin bir saldırıda bulunulduğu bildirildi. Saldırıyı gerçekleştirenleri kınayan Bilecik Belediyesi yasal takip başlatılacağını duyurdu. 

Bilecik Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul-Eskişehir çevre yolunda bulunan Kayı Anıtı’na, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırı yapılmıştır. Bilecik Belediyesi olarak bu saldırıyı kınıyoruz.

Bu eylemler ne yazık ki ilk değil. Saldırıların benzerleri Ay Yıldız ışıklandırmasına, Şeyh Edebali yolundaki aydınlatma armatürlerine karşı da defalarca kez gerçekleştirilmiştir.

Bugüne dek yasal takibe başvurmadık. Ancak bugünden itibaren bu tür provokasyonların takipçisi olacağımızı duyuruyoruz."

ANITIN TADİLATI YAPILDI

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ayrıca belediye ilgili birimleri tarafından anıt çevresindeki incelemeler yapılarak, gerekli bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı bilgisi verildi.

kayi-anitina-cirkin-saldiri2.jpg

Bu haber toplam 5528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum