KAYI PLAZA AVM'DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İNDİRİM

KAYI PLAZA AVM'DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İNDİRİM

Bilecik Belediyesi ve Kayı Plaza AVM arasında imzalanan protokol ile belediye çalışanlarına, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yüzde 10 indirim yapılacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve  Firma Yetkilisi Necla Çevik, hazırlanan protokolü imzaladı.
Başkan Yardımcısı Nihat Can, gerçekleştirilen protokol hakkında verdiği bilgide; ''Kayı Plaza alışveriş merkezi sahiplerinden Murat Çolpan Bey, sağ olsunlar belediye çalışanlarımıza mağazalarındaki alışverişlerinde yüzde 10'luk gibi bir indirim ile jest yaptılar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Personelimiz, alışveriş merkezine gittiklerinde belediye personeli kartını gösterdiklerinde yüzde 10'luk indirime tabi olacaklar. İnşallah bu protokolümüz hayırlı ve uğurlu olur.'' ifadelerini kullandı.
Firma Yetkilisi Çevik ise mağazalarında bütün dünya markalarının yer aldığını belirterek, ''Bilecik Belediyesi ile güzel bir çalışmayı imzaladık. Söz konusu indirimden belediyenin memur kapsamındaki çalışanları ile, sözleşmeli memur, işçi, hizmet alımı ve toplum yararına çalışanları dahil herkes faydalanabilecek. Bayramın ilk gününden son gününe kadar açığız. Başkan Yardımcımız Nihat Can ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum. Çalışanlar, alışverişlerinde belediye personeli kartını gösterdiklerinde bu indirimden faydalanabilecekler'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum