KAYIDER KURULDU

KAYIDER KURULDU

Söğüt’te, Kayıboyu Osmanlı Kültür Derneği (KAYIDER) kuruldu. Kayı Boyu’nun beyi Ertuğrulgazi’nin bize bıraktığı kültürel değerlerinin günümüzde yaşatılması ve gelecek nesillere doğru şekilde aktarılması için kurulan derneğin başkanlığına Yaşar Demirci getirildi.

KAYIDER’DEN GAZETEMİZ ZİYARET

14 Mayıs itibariyle kuruluşu tamamlanan KAYIDER tanıtım faaliyetleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Dernek Başkanı Yaşar Demirci, Başkan Yardımcısı Mehmet Ünal ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gümüş ile birlikte gazetemizi ziyaret eden heyet, çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

kayider-kuruldu2.jpg

Dernek Başkanı Yaşar Demirci, gazetemize yaptığı açıklamada, “Derneğimiz bir avuç insan eli ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde yeni üyeleri ve faaliyetleri ile çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

Esnafların destekleriyle her gece ihtiyaç sahiplerine sahur organizasyonu yaptıklarını aktaran Demirci, bunun ilk faaliyetleri olduğunu söyledi.

kayider-kuruldu3.jpg

Derneğe destek vermek ve faaliyetlerine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar aşağıda verilen irtibat bilgilerinden derneğe ulaşabilirler.

0536 601 7698 – Yaşar Demirci (Dernek Başkanı)

0505 077 1107 – Mehmet Ünal (Dernek Başkan Yardımcısı)

0532 776 1907 – İsmail Kayaer (Dernek Sekreteri)

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum