KAYMAKAM VE VALİ YARDIMCILARININ GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

KAYMAKAM VE VALİ YARDIMCILARININ GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı Ordu Vali Yardımcılığına, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney Çarşamba Kaymakamlığına atandı.

Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar Sandıklı Kaymakamlığı'na tayin olurken, yerine ise Hatay Erzin Kaymakamı Hasan Yaman gelecek. Gölpazarı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu görevine Aziziye Kayamakamı olarak devam ederken, Yenipazar Kaymakamlığına'da Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen atandı. İnhisar Kaymakamı Hakan Keskin'de Yıldızeli Kaymakamlığı'na atanırken yerinede Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci atandı.

Ayrıca Düzce Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün Bilecik Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum