‘KENDİSİNE YAKIŞTIRAMADIM!’

‘KENDİSİNE YAKIŞTIRAMADIM!’

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP’li mevkidaşı Yaşar Tüzün’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri üzerinden Vali Bilal Şentürk başta olmak üzere bazı protokol üyelerini hedef alan eleştirilerine yanıt verdi.

Milletvekili Selim Yağcı, gazetemize yaptığı açıklamada, törenin kendi kuralları içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Yaşar Tüzün’ün toplumu geren açıklamalarının yanlış olduğunu vurgulayan Selim Yağcı, “Kendisine yakıştıramadım” dedi.

Törenin icrasında özellikle bir hatanın olmadığını kaydeden Selim Yağcı, açıklamasında şunları dile getirdi:

“19 Mayıs kutlamalarında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk koyulur. Çelenk koyma saati 09.30 iken programın başlama saati ise 10.00’dur. Bu hep böyle olmuştur ve Yaşar Tüzün’de bunu bilmektedir. Bildiği halde bu tür açıklamalar yapmasını doğru bulmuyorum.

Kendisi erken geldi diye program o saatte başlamaz. Programın başlama saati bellidir ve bunu devlet belirler. Tören, onların dediği şekilde değil devletin dediği şekilde işler. Bizler sadece öneride bulunabiliriz. Ramazan Ayı’nda mübarek günlerde toplumumuzu germek hiç doğru değil” ifadelerini kullandı.

Mv. Yağcı son olaraksa “Eğer gerçekten böyle bir aksaklık olduğuna inanıyorsan senin danışmanın vali beyin korumasını arar ve söyler. Ortamı bu kadar germenin hiçbir anlamı yok” diye konuştu.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum