Kıl çadırın ihalesi yapıldı

Kıl çadırın ihalesi yapıldı

Vezirhan’da, tartışmalara neden olan kıl çadır 3,5 milyon TL’ye satıldı.

Vezirhan Belediyesi’nce satışa çıkartılan ve kamuoyunda çeşitli tartışmalara sebep olan kıl çadırın satış ihalesi gerçekleştirildi. Bahse konu kıl çadır tesisi 3,5 milyon TL’ye satıldı.  

Hatırlanacağı üzere; Vezirhan Belediyesi beldede bulunan kıl çadır tesisi ihale yoluyla satışa çıkardı. Belediyeden yapılan ihale duyurusunun ardından beldenin bir önceki belediye başkanı Mehmet Duymuş’tan açıklama geldi. Mehmet Duymuş, belediye başkanı Hüseyin Ocak’a ağır eleştirilerde bulunarak tesisin satılmaması gerektiğini ifade etti. Duymuş, ‘Yazıklar olsun’ diyerek seslendiği Başkan Ocak’a “Eğer o güzelim tesisi satarsan verdiğim oy da hakkımda helal olmasın” ifadelerini kullandı. 

Mehmet Duymuş’un açıklamalarının ardından bu kez son yerel seçimde AK Parti Vezirhan Belediye Başkan adayı olan Gölpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin, tesisin satışa çıkarılmasının yanlış olduğunu bildirdi. Kemal Gergin, kıl çadırın belediyenin en değerli yeri olduğunu ve çok elzem olmadıktan sonra o tesisin satılmaması gerektiğini kaydetti. 

Vezirhan’da ve Bilecik kamuoyunda tartışmalara neden olan kıl çadırın satış ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucunda kıl çadır 3,5 milyon TL’ye satıldı. 

Öte yandan, ihalenin ilan edilmediği, usulüne uygun yapılmadığı ve ihaleye karşı çıkanların Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi. 

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3285 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.