Kıl çadırın satışı Vezirhan’ı ikiye böldü

Vezirhan Belediyesi’nce beldede bulunan kıl çadırı satması belde halkını ikiye böldü. Tesisin satılmasını destekleyenler ve satışa karşı çıkanlar oldu.

Vezirhan Belediyesi’nce beldede bulunan kıl çadırı satması belde halkını ikiye böldü. Tesisin satılmasını destekleyenler ve satışa karşı çıkanlar oldu. Beldede oluşan görüş ayrılığının yansımalarını görmek ve vatandaşların düşüncelerini aktarmak adına mikrofonlarımızı Vezirhanlılara uzattık.

Hatırlanacağı üzere; belediye tarafından kıl çadır tesis ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa ilişkin beldenin bir önceki belediye başkanı Mehmet Duymuş’tan ve son yerel seçimde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Kemal Gergin’den açıklama geldi. Duymuş ve Gergin, satışın yanlış olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar arasında yoğun fikir ayrılıklarına sebep olan satışın ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucunda kıl çadır 3,5 milyon TL’ye satıldı.

Gelinen süreçte, ihale bitti ama Vezirhan kamuoyunda tartışmalar sona ermedi. Kıl çadırın satışı Vezirhan’ı ikiye böldü. Beldenin konuyla ilgili nabzını tutmak adına mikrofonlarımızı uzattığımız Vezirhanlılardan birçok yorum geldi. Satışı destekleyenler ile karşı çıkanların yanı sıra yorum yapmaktan kaçınanlarda oldu.

Öte yandan, Vezirhanlıların kıl çadırını satışına ilişkin süreç ile yakından ilgilendikleri ve gelişmeleri takip ettikleri görüldü.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 4225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum