KILIÇLAR TEKRAR ÇEKİLDİ

KILIÇLAR TEKRAR ÇEKİLDİ

CHP'de, bir süredir durulan parti içi problemler yeniden gün yüzüne çıktı. Son olarak Metin Yaşar'ın seçildiği il kongresinde çekilen kılıçlar, Sabah Gazetesi'nin Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan hakkında yayınladığı ve Çalışkan tarafından yalanlanan haberle tekrar kılıfından çıktı.  
İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile ilgili haberin kamuoyunda yankı bulmasının ardından sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunan eski il başkanı ve milletvekili adayı Çağatay Karaahmet, Çalışkan'ın istifa etmesi ya da görevden alınması gerektiğini belirtti.
SİYASİ RANT PEŞİNDE 
Bu duruma sessiz kalmayan Milletvekili Yaşar Tüzün'de, Çağatay Karaahmet'i siyasi rant sağlamakla itham ederek Karaahmet'in yaklaşımının hukukçu kimliğine yakışmadığını ifade etti. 
Eski Parti Meclisi Üyesi Didem Gültekin'de konuyla ilgili Milletvekili Tüzün'e cevap vererek, ilçe başkanı Çalışkan'ı kınadığını kaydetti.
CHP'de, sosyal medya üzerinden başlayan parti içi tartışma, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'ın, İl Başkanı Metin Yaşar ve ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısıyla devam etti. 
İSTİFA YOK, CEZA YOLDA!
İl Başkanı Metin Yaşar, Karaahmet ve Gültekin'in tutumlarıyla ilgili parti disiplin kurulunun tüzüğün gereğini yerine getireceğini söylerken, Merkez İlçe Başkanı Çalışkan ise istifa etmeyeceğini kaydetti. 
Çalışkan, kendisinin istifaya çağrıldığının sorusu üzerine verdiği cevapta,"İstifa etmeyeceğim. O arkadaşa sorun isterseniz, il başkanıyken adli bir vakaya karıştılar, alkol yüzünden ehliyetini aldılar. O zaman kendisi istifa etmiş mi?" dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum