Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Eskişehir'in kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar, kış aylarında yemek ve kahvaltılarda kullanmak amaçlı salça yapımına başladı.

Eskişehir'in kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar, kış aylarında yemek ve kahvaltılarda kullanmak amaçlı salça yapımına başladı.

Mihallıçık ilçesinin kırsal kesimlerinde olan Yunusemre Mahallesi'nde kış hazırlıkları başladı. Vatandaşlar domatesleri yüksek sıcaklıkla pişirerek salça için hazırlıyorlar. Kilolarca yapılan ve konservelerde muhafaza edilen salçalar özellikle kış aylarında vatandaşların yemeklerine lezzet katıyor. Odun ateşinde geleneksel yöntemlerle pişen salça, yemeklerin ve kahvaltıların vazgeçilmezi olarak sofralarda yerini alıyor.

Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Kış Mevsimi Gelmeden Kırsal Kesimlerde Salça Yapımı Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.