KLİMALI DURAKLARA YENİLERİ EKLENDİ

KLİMALI DURAKLARA YENİLERİ EKLENDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan ve kamuoyundan oldukça olumlu tepkiler alan klimalı durakların montaj çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilçeye kazandırılan 3 klimalı durağa 2 yeni durak daha eklendi. Saraycık Caddesi üzerindeki Manişar Mevkii’nde özellikle işçilerin yoğun olarak servis bekledikleri noktaya yerleştirilen klimalı durağın montaj çalışmalarına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da katıldı. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Bakıcı, vatandaşlar ile görüşerek “Mahallelerimizin her biri için yaptığımız çalışmalarda mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler gerçekleştirmeye öncelik veriyoruz. Özellikle kış aylarında burada servis bekleyen işçi arkadaşlarımızın, pazara çıkmış ev hanımlarımızın hava şartlarından etkilenmemeleri için başlattığımız çalışma hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra diğer durağın yerine yerleştirilmesi için ekipler ile birlikte Yediler Mahallesi Çortuk Caddesi’ne geçen Başkan Bakıcı, buradaki çalışmaları da yakından takip ederek çevrede bulunan vatandaşlar ile sohbet etti, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Klimalı durakların ikisinin montaj çalışmaları tamamlanırken bir diğer klimalı durak ise Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi önünde bulunan mevcut dolmuş durağının yerine yerleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum