KOCA TIR ALEV ALEV YANDI.

KOCA TIR ALEV ALEV YANDI.

İsmet CEP

Osmaneli ilçesi, İçmeler Mevkii 4. Kilometre de hareket halindeki tırın ön lastiğinin patlaması sonuncunda direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesiyle yoldan çıkan araçta yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan ve plastik malzeme yükü taşıyan Satılmış Odabaşı (53) idaresinde ki 34 DN 0313 plakalı tırın ön lastiği patladı. Durumu fark eden şoför Satılmış Odabaşı aracı durdurmaya çalışırken tırın römorku devrildi. Bu esnada sürtünmeye bağlı olarak meydana gelen yangın tırın dorse bölümünden başlayarak römorkunda bulunan plastik malzemelere sıçradı. Yangını fark eden sürücü Odabaşı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Osmaneli orman işletme ekipleri ve Osmaneli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre Bilecik Bölge Trafik ekiplerince kontrollü olarak sağlandı. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.