’KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR’’

’KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR’’

İl Genel Meclisi ve Encümen Üyesi Nail DAĞLI;  'Köylerimize hizmetlerimiz devam ediyor''

İsmet CEP

Bozüyük kaymakamlık toplantı salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Osmaniye köyü sulama projesi, Muratdere grubu köyleri ve Göynücek grubu köylerinin içme suyu depolarının onarım işi ihaleleri yapıldı. Kaymakam Oktay Kaya başkanlığında Salı günü yapılan ihalede birlik üyeleri ve katılımcı firmalar yer aldı.

Osmaniye sulama projesi ihalesine 8 firma katıldı. Kıran kırana geçen ihale sonrasında ihaleyi 164.000 TL + KDV’ye Hitaf İnşaat firması kazandı. Muratdere grubu (Muratdere, Aksu Tekke, Aşağı Armutlu, Deli Elmacık, Kızılcapınar, Ormangüzle) köyleri içme suyu depolarının bakım ve onarım işi ihalesine ise 7 firma katılırken ihale 63.000 TL+KDV’ye Özyetiş Hafriyat firmasına kaldı. Son ihale de Göynücek grubu (Göynücek, Düzağaç, Dombayçayırı, Camiliyayla) ve Kovalıca Karaağaç köyleri içme suyu bakım ve onarım işi ihalesine de 7 firma katılırken ihale 94.000+KDV’ye Çırak kardeşler firmasına kaldı.

İhale sonrasında gazetemize bir açıklama yapan İl Genel Meclis Üyesi ve Birlik encümen üyesi Nail Dağlı, “2011 yılı yatırım programımızda yer alan çalışmalarımız kapsamında köylerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 3 önemli ihalemizi gerçekleştirdik. Köylerimize hizmetlerimiz devam ediyor. Sorumluluk alanlarımız dahilinde milletimizin gerek toplumsal gerekse bireysel hizmetleri artarak devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.