KUDÜS İSLAMINDIR

KUDÜS İSLAMINDIR

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması ve Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağını açıklamasının ardından İslam Dünyası ayaklandı. 

ABD’nin bu küstah kararına ülkemizin dört bir yanından tepkiler yağarken, Bilecik de komutanı Hz. Muhammed (S.A.V.) olan ümmetin asla boyun eğmeyeceğini dünyaya haykırıyor. İlimizdeki birçok STK ve siyasi parti başta olmak üzere ‘Kudüs bizimdir, Kudüs İslamındır’ vurgusu yapılıyor. 

Eğitim Bir-Sen ve Anadolu Gençlik Derneği en sert açıklamaları yapan STK'lar olarak öne çıkıyor. Anadolu Gençlik Derneği eylem çağrısında bulunurken, Eğitim Bir-Sen ise ABD Başkanı Donald Trump'ı içine düştüğü yanlıştan dönmeye davet ediyor. 

Osmanlının torunları, gerek yaptıkları basın açıklamaları gerekse sosyal medya aracılığıyla emperyalist ABD ve Siyonist İsrail’e karşı takınılacak her türlü tavrın arkasında duracağını belirtiyor. 

ARKA PLANDA NE VAR?

ABD’nin bu tavrı İsrail siyonizminin Arz-ı Mevu’d planı ile ABD’nin BOP’u kapsamında atılmış bir adım olarak dikkat çekiyor. Arka planda İslam coğrafyasından eksik olmayan kan ve göz yaşını çoğaltmak, Müslüman aleminin lideri Türkiye’nin gücü zayıflatılmak isteniyor. Hatta bugün Kudüs’ün İsrail’in başkenti olduğunu söyleyenlerin yarın İstanbul’u Bizans’ın başkenti olarak açıklamayacaklarının hiçbir garantisi bulunmuyor. Bu sebeple; Müslüman coğrafyasının bir an evvel tek yumruk olup tüm dünyaya sesini en sert şekilde duyuracaktır. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum