"KULÜBÜMÜZÜN ADINA ÖZÜR DİLERİM"

"KULÜBÜMÜZÜN ADINA ÖZÜR DİLERİM"

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, 23 Mart akşamı düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşü sonrası yapılan basın açıklamasında, amacını aşmış rahatsız verici anlaşılmalar olduysa Bilecikspor adına özür dilediğini belirtti.

Bilecikspor önderliğinde 23 Mart akşamı düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşü sonrası yapılan basın açıklamasında, terörü lanetlemek yerine, hükümeti hedef alan bir açıklama yapılması Bileciklileri derinden üzmüştü.

Okunan basın açıklaması mitinge katılan bazı vatandaşların tepkisine neden olmuş, terörü lanetlemek için geldikleri yürüyüşte siyasi bir basın açıklaması yapılmasından duydukları rahatsızlıkları gazetemizle paylaşmışlardı.

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu'da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Cinoğlu, yürüyüş sonrasında yapılan bildiri konuşmasının, Bilecikspor dışında kişisel görüşler olduğunu ve bu yüzden de başka amaç aranmaması gerektiğini söyledi. Cinoğlu ayrıca amacını aşmış rahatsız verici anlaşılmalar olduysa da Bilecikspor adına özür dilediğini belirtti. 

Başkan Cinoğlu açıklamasında şu cümlelere yer verdi: "Sevgili Bileciklilier. Sevgili dostlar. Bugünkü (23 Mart Çarşamba) yürüyüşten dolayı katılan herkese teşekkür ederiz. Amacına ulaşan katılım için teşekkür ederim. Ancak bilinmeli ki benim teşekkür konuşmamdan sonra yapılan bildiri konuşması kulübümüzün üniversite de fahri üyelerinden arkadaşın kişisel görüşleri olup, içeriği iyi veya kötü kulübümüzün dışında kişisel görüşleridir. Başka amaç aranmamalıdır. Amacını aşmış, rahatsız verici anlaşılmalar olduysa bildiriyle ilgili kulübümüzün adına özür dilerim. Tekrar bu güzel yürüyüş için herkese teşekkür ederiz. Saygılarımla" dedi.

ismail-cinoglu-bilecik.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.