KURBAN PAZARINDA HAYVAN YOK!

KURBAN PAZARINDA HAYVAN YOK!

TOKİ girişinde, belediye tarafından belirlenen alanda kurulan canlı hayvan pazarında, kurbanlık hayvanların yok denecek kadar az olması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıla oranla pazarda yoğunluğun az olduğunu belirten bazı hayvan satıcıları, Cumartesi günü itibariyle hayvan pazarında yoğunluğun artacağını tahmin ediyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarında durgun saatler yaşanıyor. TOKİ girişinde, belediye tarafından belirlenen alanda kurulan pazarda, kurbanlık hayvanların az olması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıla oranla pazarda yoğunluğun az olduğunu belirten bazı hayvan satıcıları Cumartesi günü itibariyle hayvan pazarında yoğunluğun artacağını tahmin ediyor.

Belediyenin geçtiğimiz yıla göre daha titiz ve hummalı bir çalışma içine girerek pazarı hazırladığını ifade eden hayvan satıcıları: "Geçen yıl tuvaletimiz, suyumuz yoktu. Bu sene bu hizmetleri pazarda sağlamışlar. Bu konuda teşekkür ediyoruz. Fakat hayvanları içine koyduğumuz demir çitler biraz geniş olmuş. Hayvanlar bu çitlerin arasından geçebiliyorlar. Önümüzdeki sene de bu konuyu düzeltirlerse seviniriz" dediler. 

Ayrıca Pazaryeri, Bozüyük ve Osmaneli kurban pazarlarına giden yetiştiriciler ilçelerdeki pazarların daha hareketli olduğunu ancak Bilecik Merkez'de ise beklenen hareketliliğin henüz gerçekleşmediğini ifade ettiler. 

kurbanpazarinda-hayvan-yok2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum