KURTKÖY, SADIK TAŞ’A SAHİP ÇIKTI

KURTKÖY, SADIK TAŞ’A SAHİP ÇIKTI

MHP Bilecik İl Genel Meclisi Adayı Sadık Taş, seçim çalışmalarının startını baba ocağı Kurtköy’den verdi. Sadık Taş, köy muhtarlığı ve Bozüyük Kurtköylüler Derneği işbirliğinde düzenlenen organizasyonda köylülerle buluştu. 

Köy kahvehanesinde gerçekleşen toplantıya, katılım oldukça yoğun olurken köy kahvesi doldu taştı. Bilecik’in birçok noktasından gelerek Kurtköy’de buluşan vatandaşlar Sadık Taş’a sahip çıktı. 

Sadık Taş’ın seçim startını verdiği buluşmaya, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile çok sayıda Kurtköylü katıldı. 

kurtkoy-sadik-tasa-sahip-cikti3.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Kendi köyünden sandığa adam bulamayanlar il genel meclis üyesi seçildi. Bir ve beraber olalım köylümüze sahip çıkalım. Köylümüz Sadık Taş’ın seçilmesi için vargücümüzle çalışalım” dedi. 

İl Genel Meclisi Adayı Sadık Taş ise köylülerin kendisine verdiği destekten ötürü mutlu olduğunu ifade ederek, “Ben bu köyün evladıyım. Seçim çalışmalarına doğup büyüdüğüm, baba ocağım Kurtköy’den başlamak istedim. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, desteklerinizle göreve gelerek sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

kurtkoy-sadik-tasa-sahip-cikti2.jpg

Toplantının devamında Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’a söz verildi. Şadi Erdal, il genel meclisi üyeliğinin yerel milletvekilliği olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“İlimizin yatırım planlaması il genel meclisinde yapılıyor. Dolayısıyla buralarda görev alan üyeler bir anlamda yerel milletvekilleri. Yatırım için başkalarına ricada bulunacağımıza içimizden birinin olması daha iyi olur. 

Sadık Taş yıllar Bilecik’te Maliye’de çalıştı. Köylülerimize elinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalıştı. Bugün kendisine destek olma zamanıdır. Ayrıca köylülerimiz arasından kurulacak bir komisyonla Merkez’e bağlı köylerde seçim çalışması yapılmasını teklif ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden emekli hoca Mustafa Ersöz ise Kurtköy’ün her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirterek, Sadık Taş’a destek verilmesinin yerinde olacağını söyledi. 

Toplantı, konuşmaların ardından yapılan fikir alışverişiyle sona erdi. 

kurtkoy-sadik-tasa-sahip-cikti4.jpg

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 4327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum