KURTKÖYLÜLER İFTARDA BULUŞTU

KURTKÖYLÜLER İFTARDA BULUŞTU

İş adamı İbrahim Bağ’ın Kurtköy’de düzenlediği iftar programı yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Aslen Kurtköylü olan BAĞKAR Gıda Tarım Ürünleri İnşaat Makina San. Tic. Ltd. Şti’nin sahibi İbrahim Bağ, Cumartesi günü Kurtköy’de iftar verdi. İftara, Bilecik’te ve il dışında yaşayan Kurtköylüler olmak üzere siyasi parti ve STK temsilcileri ile milletvekili adayları katıldı.

1-550.jpg

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ve Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal’da köylerindeki iftara katılım sağladı.

İftarın ardından İbrahim Bağ tarafından köye hizmetleri olan kişilere plaket takdim edildi. Kurtköy’de muhtarlık, kooperatif başkanlığı gibi görevlerde bulunan Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’da plaketini aldı.

2-554.jpg

Programın son bölümünde bir konuşma yapan İbrahim Bağ, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. MHP’den milletvekili aday adayı olduktan sonra aday gösterilmeyen Bağ, hakkında çıkan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarısı için elinden geleni ardında koymadığını belirten Bağ, "Aday adayı olduktan sonra cumhur ittifakına muhalif kesimlerin hakkımda çeşitli spekülasyonlar ve  olumsuz eleştirilerin gerçekleri yansıtmadığının en belirgin örneği bu iftarımıza teşrif eden Tüm Mhp ve Ak parti camiasıdır. Yaşım 36 benim 20 yıllık gönül sevdam olmuş dünde bugünde yarın da partimdeyim ve liderimin emrindeyim. 25 haziran da ortalıkta olmayacak ve mhp üyeliği dahi olmayan kişilere itibar edilmemesi ve cumhur ittifakına sahip çıkılması gerekmektedir. Bilecik siyasetinde artık gerçekler gizli kalmayacak, özümüz de sözümüzde bir, yarın konuştuğumuz da verebilecek cevapları olmayan kişileri şimdiden uyarıyorum. Aklınızı başınıza toplayın, her kim ki bu ittifaka zarar verir, hakkımızda spekülasyon oluşturup karalama yaparsa hesabını önce kamuoyunda verir" dedi.

3-424.jpg

İftar programına AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve yönetimi, AK Parti Milletvekili Adayları Seim Yağcı ve Halil Eldemir’de katıldı. Gösterilen ilgiden dolayı Kurtköylülere teşekkür ettiler.

MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ve yönetimi ile MHP Milletvekili Adayı Hasan Yıldırım’da iftar programına katılanlar arasında yer aldı.

4-171.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2371 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum