KURULUŞUN ŞEHRİNDE OSMANLI DÜŞMANLIĞI!..

KURULUŞUN ŞEHRİNDE OSMANLI DÜŞMANLIĞI!..

CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kuruluşun şehrinde sergilediği Osmanlı düşmanı tavırlarıyla tepki topluyor. Göreve geldiği günden bu yana Osmanlı’ya ait motifleri ve dekoratif çalışmaları ortadan kaldıran ya da bakımını yapmayan Semih Şahin, Bilecik kamuoyundaki kredisini her geçen gün tüketiyor.

Bilecik’in simgelerinden birisi olan Osmanlı armasının kaderine terk edilmiş hali Osmanlı düşmanlığına örnek gösteriliyor. Park ve bahçelerde bakım çalışması yapılırken Osmanlı armasına bakılmaması dikkat çekiyor. Armanın bakımsızlıktan dökülmeye başlamış halini görenler Semih Şahin’i suçlu ilan ediyor.

kurulusun-sehrinde-osmanli-dusmanligi2.jpg

OSMANLI İZLERİ YOK EDİLİYOR!

Hatırlanacağı üzere; belediye başkanı seçildikten sonra ilk iş olarak belediye binasındaki Osmanlı minyatürlerini kaldırtan Semih Şahin daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde bulunan biyografileri değiştirdi. Bununla yetinmeyen Semih Şahin ‘Dirilişin şehri Bilecik’ yazılarını söktürdü ve Osmanlı motiflerinin bulunduğu aydınlatmaları kararttı. 1 yılı aşkın görev süresince ilimizdeki Osmanlı izlerini yok etmekle meşgul olan Semih Şahin, Ramazan Ayı’nda aldığı mescid kapatma kararıyla da skandallarına yenisini ekledi. Ancak, konuya ilişkin haberimizin ardından kararından vazgeçtiği gelen bilgiler arasında.  

kurulusun-sehrinde-osmanli-dusmanligi3.jpg

KAMUOYU HALEN CEVAP BEKLİYOR!

Ayrıca Semih Şahin, Milletvekili Selim Yağcı’nın şehir merkezinde gerçekleşen alt yapı çalışmalarıyla ilgili usulsüzlük iddialarına halen cevap vermiş değil. Yaptığı açıklamalarla sürekli geçmiş dönemi kötüleyen Semih Şahin’in neden sessiz kaldığı merak edilmekle birlikte kamuoyunda Mv. Yağcı’nın iddialarının doğru olduğu yönünde görüş birliği oluşmakta.

GEZİ PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI!

Öte yandan, geçtiğimiz hafta içerisinde ‘Gezi Parkı’ olaylarını anan ve sahip çıkan Semih Şahin’e tepki yağdı. Mv. Selim Yağcı başta olmak üzere BBP İl Başkanı Murat Önal çok sert açıklamalarda bulundu. AK Parti ve MHP kanadından en yüksek perdeden kınama mesajları yayımlandı.

Son olarak Başkan Semih Şahin’in danışman statüsüyle İstanbul’dan getirdiği isimlere karşı halk arasındaki rahatsızlık artıyor.

kurulusun-sehrinde-osmanli-dusmanligi4.jpg

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 9786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum