KUTLU DOĞUM HEYECANI BAŞLADI

KUTLU DOĞUM HEYECANI BAŞLADI

Kutlu Doğum Haftası 2016 yılı etkinlikleri başladı.

İl Müftülüğü'nce düzenlenen etkinlikler kapsamında 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları öğretici ve öğrencileri tarafından gerçekleşen prohramın ardından, Kur'an kursları yararına kermes açılışı yapıldı.

Kutlu Doğum heyecanı, yaklaşık 10 gün boyunca gerçekleşecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.

kutludogum2.jpg

İl Müftülüğü tarafından 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur'an kursları yararına kermes açıldı. Atatürk Bulvarı üzerinde dualarla açılan kermesin kurdelasını Vali Yardımcısı Abdulmuttalip Akdemir, Müftü Necati Akkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, POMEM Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Neslihan Ural birlikte kestiler.

Kermesin açılışında konuşan Müftü Akkuş, bir Kutlu Doğum heyecanını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kutlu Doğum Haftası süresince vahdet ve tevhid konularının işleneceğini dile getiren Müftü Akkuş,"Kutlu Doğum Haftası Peygamber efendimizin ve Kur'an'ın etrafında yeniden buluşmamızı sağlaması açısından çok önemli. Bu kermeslerde bizleri bir araya getiren, bizleri kaynaştıran, buluşturan özel hizmetler. Emeği geçen tüm Kur'an kursu öğreticilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Allah'tan hayırlara vesile olmasını, bizi birbirimiz ile buluşturmasını, sevgiye, saygıya ve muhabbete vesile olmasını diliyorum" dedi.

Açılışın ardından davetliler kermesi gezdi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.