‘LİDERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ!’

‘LİDERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ!’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ABD’nin Kudüs kararının eleştiren tasarının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda ezici çoğunlukla kabul edilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin girişimleriyle BM Genel Kurulu’na gelen tasarının, 128 oyla kabul edilmesinin dünyanın adalet ve barıştan yana olduğuna dair önemli bir gösterge olduğunu ifade eden Başkan Yağcı, “Kudüs adına, haklı Filistin davamız adına çıkan bu karar hayırlı olsun” dedi. 

‘DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR DİYEN LİDERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

Başkan Selim Yağcı, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağını açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini yükselterek İslam alemini tek bir noktada birleştirdiğini anımsattı. Erdoğan’ın tüm dünyaya ‘Kudüs Filistin’in başkentidir’ diye haykırdığını hatırlatan Yağcı şunları dile getirdi:

“Birleşmiş Milletlerin aldığı kararda en önemli aktör olan ve Dünya’nın 5’ten büyük olduğunu ifade eden Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

liderimizle-gurur-duyuyoruz2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.