LOGOYA GÖSTERİLEN HASSASİYET, EZAN'A GÖSTERİLMEDİ!

LOGOYA GÖSTERİLEN HASSASİYET, EZAN'A GÖSTERİLMEDİ!

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, darbe girişimi gecesi ezanın susturulmasına sessiz kalırken, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu'nun akrabasının açığa alındığı haberde kullanılan MHP logosuna tepki gösterdi.    

İl Başkanı Karuk, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi İnhisar'da ezanı susturduğu iddia edilen ve sonrasında MHP'den istifa eden Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ile ilgili açıklama yapmak yerine, geçtiğimiz günlerde Gölpazarı'nda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu'nun amca oğlunun haberinde kullandığımız MHP logosu ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

'Ezan dinmez, bayrak inmez' sloganını kendine düstur edinen bir partinin il başkanının, ezanın susturulma girişimlerine sessiz kalarak, haber servis şeklinde kullandığımız tarzı eleştirmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu. 

1-168.jpg

BU BİR HABER VERİŞ ŞEKLİDİR

Gazetecilik ve habercilik mesleği gereği haber servislerinde çok çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Kullandığımız yöntem haber servislerinde kamuoyunun dikkatini çekmek ve okurların ilgisini artırmak adına en sık kullanılan haber veriş şeklidir.

Öyle ki; AK Parti İstanbul İl Başkanı'nın kardeşinin gözaltına alındığı haberi de birçok haber sitesi ve ajans tarafından AK Parti logosu ile kamuoyuna duyurulmuştur. Bülent Arınç'ın kayın biraderinin açığa alınması da Bülent Arınç üzerinden 'Bülent Arınç'a şok!' başlığıyla birçok basın kuruluşunda yer almıştır. Bu yöntemler okurların dikkatini çekmek için yapılır. Haber metni ve konunun içeriği haber içeriğinde kamuoyu ile paylaşılır.

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Gölpazarı'nda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu'nun amca oğlunun haberinde kullandığımız MHP logosu üzerine açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından herhangi bir açıklamada bulunmayan, İnhisar'da partisinden belediye başkanı olan ve sonrasında istifa eden Ayhan Ödübek'in ezanı susturduğu iddialarına sessiz kalan İl Başkanı Karuk, haberimizde algı operasyonu yapmaya çalıştığımızı iddia etti. Karuk, MHP teşkilatlarının FETÖ yapılanmasının dimdik karşısında durduğunu söyledi.   

2-158.jpg

Amca oğlu açığa alınan MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu ise konuyla ilgili hukuk yollarına başvuracağını ifade etti.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3902 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum