Maalesef başa döndük!

Maalesef başa döndük!

Korona virüs salgınının ülke genelinde yeniden tırmanışa geçmesi maalesef Bilecik’i oldukça olumsuz etkiledi.

Korona virüs salgınının ülke genelinde yeniden tırmanışa geçmesi maalesef Bilecik’i oldukça olumsuz etkiledi. Vaka sayılarının son bir ayda 2 kat artması sebebiyle yeniden karantina kararları alınmaya başlandı, yeni yasaklar geldi. Yapılan denetimlere ve uyarılara rağmen salgının önünün alınamaması maalesef süreci başa döndürdü. 

Pazaryeri’ne bağlı Ahmetler Köyü’nde ikinci bir karara kadar karantina kararı alınırken, köye giriş ve çıkışlar yasaklandı. Gölpazarı’nda ise ev ziyareti, taziye ve geçmiş olsun ziyareti yapılması ile maske takmaksızın ve sosyal mesafe kuralına uymaksızın toplu olarak bir arada bulunmak yasaklandı. Yine Gölpazarı'na bağlı Aktaş Köyü Beşevler Mahallesi'de karantinaya alındı. 

Osmaneli ilçesinde ise bir fabrikada çalışan yaklaşık 50 işçinin pozitif çıkması tehlike çanlarını çaldırdı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede görülen vaka sayılarının Türkiye ortalamasının altına inmesi için çağrıda bulunarak önümüzdeki 15 gün tedbirlere en sıkı şekilde uyulmasını istedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum