MAAŞ DEVLETTEN EMİR KİMDEN? MANŞETİMİZİN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTI

MAAŞ DEVLETTEN EMİR KİMDEN? MANŞETİMİZİN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTI

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, bundan 3 yıl önce yaptığı 'Maaş Devletten Emir Kimden?'  başlıklı haberiyle, FETÖ/PDY dosyası kapsamında 66 sanığın yargılandığı duruşmaya mahkeme tarafından re'sen tanık olarak çağrıldı. 

Gösterdiği usta gazetecilik örneğiyle ilimizdeki FETÖ/PDY yapılanmasını ilk kez deşifre eden Mücahid Erdal, örgüte ilişkin bildiklerini Türk adaletine anlattı. 

'Maaş Devletten Emir Kimden?' başlıklı haberimiz, 66 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY mahkemesine damgasını vurdu. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, 17 Şubat 2014 tarihinde gazetemizin manşetinden verdiğimiz haberle ilgii olarak mahkeme tarafından re'sen tanık olarak çağrıldı. Mücahid Erdal, Bilecik'te FETÖ/PDY yapılanmasını ilk kez deşifre eden haberimizin  ayrıntılarını mahkeme heyetiyle paylaştı. 

FETÖ'den kapatılan eski Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nda gerçekleşen ve 7 il müdürünün katıldığı toplantıyı deşifre ederek usta gazetecilik örneği gösteren Yazı İşleri Müdürümüz, tanık olarak çağrıldığı mahkemedeyse ülkesine ve milletine sadakatla bağlı bir vatandaş olarak tüm bildiklerini Türk adaletiyle paylaştı. 

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına aralarında esnaf, iş adamı, sanayici, STK temsilcisi ve devlet memurlarından oluşan 66 sanık katıldı. Sanıkların bazıları mahkemede hazır bulunurken bazı sanıklar ise duruşmaya telekonferans sistemi ile bağlandı.  

Duruşmada sanıkların yanı sıra gizli ve açık tanıklarda dinlendi. Mahkeme heyeti, tutukluların tutukluluk hallerinin devamına, adli kontrol şartıyla serbest olanların ve haklarında yakalama emri bulunanların aynı şekilde devam etmesine karar verdi. 

Bir sonraki duruşma tarihi olarak 15 Ağustos belirlendi. 

maas-devletten-emir-kimden2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4639 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum