MAÇ SONUNDA KAVGA ÇIKTI

MAÇ SONUNDA KAVGA ÇIKTI

Bilecik’te oynanan 2. Amatör Ligi 2017-2018 play-off müsabakası sonunda iki takım oyucuları tekme tokat birbirlerine girdi, kavgayı araya giren polis ayırdı. 

mac-sonunda-kavga-cikti2.jpg

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan 2. Amatör Ligi 2017-2018 play-off müsabakasında B grubu lideri Bozüyük temsilcisi Güneşpor ile A grubunu ikinci bitiren Kürespor karşı karşıya geldi. Maçın ilk 45 dakikalık süresinde karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0'lık skorla sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Kürespor maçın 50'inci dakikasında Servet Palacıoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra gelişen bir Güneşspor atağında Mehmet Erdoğan topu filelere göndererek, durumu 1-1'e getirdi. Maçın 62'inci dakikasında Güneşspor'lu Ertan Sakarya girdiği bir pozisyon sonrası sakatlanmasının ardından stada çağrılan ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. 3 oyuncu değişikliği yapan Güneşspor bu sakatlık ardından 10 kişi kaldı. Maçın 80'inci dakikasında bir pozisyon sonrası biri yedek kulübesinden olmak üzere Hasan Can Sezer ve Ahmet Öztürk kırmızı kart gördü. Yaşanan bu olaylardan sonra maçta başka gol olmazken, maç 1-1'lik skorla sonuçlandı. Bu sonuç maçı uzatmalara götürdü. Maçın ilk 15 dakikalık uzatmasında iki takım birbirlerine üstünlük kuramazken, ikinci 15 dakikalık uzatmalarda da taraflar üstünlük sağlayamadı. Maçın orta hakemi Barkın Kara'nın bitiş düdüğü sonrası maç penaltılara kaldı. Atılan penaltı atışlarında 3-1'lük sonuçla Kürespor Güneşspor'u mağlup ederken, 2018-2019 futbol sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig'e yükseldi. 

PENALTILAR SONRASI SAHA KARIŞTI

Penaltı atışları sonrası maçı kazanan Küresporlu oyuncular şampiyonluk kupasını almaya gelirken, iki takım oyuncuları arasında sözlü atışma başladı. Sözlü atışma kavgaya dönerken, tekmeler, tokatlar havada uçuştu. Yaşanan olaylara polis ekipleri hemen müdahale ederken, iki takım oyuncuları arasında kalkan oluşturdu. Futbolcuları kulüp başkanları, antrenör ve yöneticiler sakinleştirirken, Bozüyük'ten gelen Güneşspor futbolcu kafilesini otobüse bindirerek ilçeye göndermek isteyen polisler ile futbolcular arasında başka bir tartışma yaşandı. Bu olayların yatışması ardından Kürespor şampiyonluk kupasını Futbol İl Temsilcisi Engin Toku'nun elinden aldı. 

mac-sonunda-kavga-cikti3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum