'MADALYAYI ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM'

'MADALYAYI ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM'

Milli sporcumuz İsmet Durmuş, Kyokushin Karate Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı ikincilik madalyasını şehitlerimize armağan ettiğini açıkladı. Elde ettiği başarı ile göğsümüzü kabartan Durmuş, yaptığı açıklamayla da tüm Bileciklilerin takdirini kazandı. 

Babası ve aynı zamanda antrenörü Yılmaz Durmuş nezaretinde çalışmalarını sürdüren 14 yaşındaki milli sporcumuz, Nisan ayında Japonya'da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası'ndan da başarıyla dönmek istediğini ifade etti. 

Yılmaz Durmuş'ta emeklerinin karşılığını almaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Hatırlanacağı üzere, Milli Sporcumuz İsmet Durmuş, “Kyokushin Karate Avrupa Şampiyonası”nda ülkemizi temsil ederek 50 kg'da gençler kategorisinde Avrupa 2.'si oldu.  

1-241.jpg 

'ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN'

İsmet Durmuş, elde ettiği başarıyla Bileciklileri gururlandırırken, hedefinde Dünya Şampiyonası olduğunu söyledi. 14 yaşındaki milli sporcu, kendisine emek veren babası ve aynı zamanda antrenörü Yılmaz Durmuş'a teşekkür ederek,"Aldığımız madalyayı şehitlerimize armağan etmek istiyorum. Herkese verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim. Allah izin verirse Dünya Şampiyonası'nda da birinci olmak istiyorum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

'EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK'

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü aynı zamanda milli sporcumuzun babası Yılmaz Durmuş, uzun soluklu, disiplinli, düzenli bir çalışmanın karşılığını almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baba Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a desteklerinden ötürü teşekkür ederek şunları kaydetti:

2-227.jpg

"Yaklaşık 9 yıldır bu branşta faaliyet gösteriyoruz. Aynı zamanda milli takım antrenörlüğü görevini de üstleniyorum ve uluslararası alanda hakemlikte yapıyorum. Tertipli bir çalışmanın ürünü olarak başarıyı elde ettik. Bizde emeği geçen il müdürümüz Aslan Yıldız'a teşekkür etmek istiyorum, bizlere sundukları imkanlar için. 

15 Nisan'da Japonya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Şampiyonada da Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş'ta mali anlamda destek olacağını belirtti, kendisine de teşekkür ediyorum. Bize güvendiler, bizde bunun karşılığını gösterdik. İnşallah bu başarıları devam ettiririz" ifadelerini kullandı. 

3-170.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum