'MAHKEME KARARINI BEKLİYORUZ'

'MAHKEME KARARINI BEKLİYORUZ'

PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Yeni Bozüyük Gazetesi'nin ilçedeki PTT binasının bakımsızlığı ile ilgili vatandaşların şikayetlerini konu edinen haberine sessiz kalmadı. Müdür Bozkurt, ilçedeki PTT şubesinin bulunduğu alanın belediye tarafından kamusal alan ilan edildiğini ve kararın bozulması için mahkemeye gittiklerini ifade ederek," Mahkemenin kararını bekliyoruz. Belediye ile mahkemelik olduğumuz için herhangi bir çalışma yapamıyoruz" dedi. 

PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, habere konu olan PTT şubesini daha önce gelerek ziyaret ettiğini ve belediye ile mahkemelik oldukları için herhangi bir çalışma yapamadıklarını kaydetti. Ancak bahçe düzenlemesiyle ilgili olarak en kısa sürede gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. 

Serhat Bozkurt yaptığı açıklamada, “1997 yılında şubemizin bulunduğu bu alan kamusal alan olarak ilan edilmiş. Ardından Belediye meclisinde de görüşülerek onaylanmış. Biz 2014 yılında binamızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak için ruhsat almaya gittiğimizde bu durumu öğrendik ve kararı iptal ettirmek için konuyu mahkemeye taşıdık. Konunun mahkemeye taşınmasıyla birlikte şubeyi boşalttık. Şu anda mahkemeden gelecek kararı bekliyoruz. Eğer mahkemeden çıkacak karar bizim lehimize olur ise bu alana ilçeye yakışır yeni modern bir PTT binası kazandırmayı hedefliyoruz. Karar aleyhimize sonuçlanırsa da bize gösterilecek olan uygun bir alanda bu binamızı inşaa edeceğiz. Şu anda belediye ile mahkemelik olduğumuz için bir çivi dahi çakamıyoruz. Ancak bahçenin nahoş görüntüsüyle ilgili olarak gerekli düzenlemeyi en kısa sürede yapacağız" dedi.  

mahkeme-kararini-bekliyoruz2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2681 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.