MALAZGİRT AK PARTİ'YE, SÖĞÜT MHP'YE Mİ BIRAKILACAK?

MALAZGİRT AK PARTİ'YE, SÖĞÜT MHP'YE Mİ BIRAKILACAK?

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, AK Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarına ilişkin yaptığı tahminlerine Söğüt ilçemiz ile devam etti.

Mücahid Erdal, facebook ve twitter sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. AK Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı çerçevesinde Muş’un Malazgirt ilçesinden AK Parti’nin, Söğüt’ten ise MHP’nin adayının destekleneceği tahmininde bulundu.  

Erdal, konuya ilişkin paylaşımında şunları kaydetti:

“Bugün Söğüt tahminimi açıklayayım. Bence Söğüt'te Cumhur İttifakı gerçekleşecek. Muş Malazgirt Ak Parti'ye, Söğüt MHP'ye bırakılacak.

Bahçeli Malazgirt'te Cumhurbaşkanlığı külliyesi yapılmasını teklif ederek Ak Parti'ye bir jest yapmıştı. Devamında 2. Jest olarak MHP Malazgirt'te aday göstermeyeceğini, buna karşılık Ak Parti'nin Söğüt'te Cumhur İttifakından MHP adayını destekleyeceğini tahmin ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerine ilişkin tahminlerini ilk olarak siz öğrenmek istiyorsanız https://www.facebook.com/mucahit.erdal.3 facebook ve https://twitter.com/MucahidErdall twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.  

malazgirt-ak-partiye-sogut-mhp-ye-mi-birakilacak2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum