MANİŞAR PARKI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

MANİŞAR PARKI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Bozüyük Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden biri olan “9 Mahalle’de 9 İftar” programı kapsamında düzenlenen Mahalle İftarlarının 4. Yenidoğan Mahallesi’nde yapıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile Yenidoğan Mahallesi Konağı’nın önünde gerçekleştirilen İftar Programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı, Mahalle Muhtarı Kahri İnci ve vatandaşlar katıldı. 

İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi’nde yapılması planlanan  projeler hakkında bilgi verdi. “Yenidoğan Mahallesi için çalışmalarımız göreve geldiğimiz günden itibaren devam ediyor” diyen Başkan Bakıcı “Bu mahallemizin önemli bir ihtiyacı olan park ihtiyacını karşılamaya yönelik hazırladığımız Manişar Parkı projemizi hayata geçireceğiz. Bizler halkımızın en iyi şekilde yaşamasını sağlamak için görevdeyiz” dedi. 

Konuşmasının devamında Manişar Parkı projesi ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Bakıcı bu proje için en kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacağını ve yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti. Konuşmasının sonunda tüm Mahallelinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Bakıcı iftar programına katılan herkese teşekkür etti. 

Mahalle Muhtarı Kahri İnci’de Başkan Bakıcı’ya mahalleye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için teşekkür etti.

 

 

Bu haber toplam 3719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum