MARMARA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

MARMARA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen 1. Geleneksel En Başarılı Belediye Başkanları yarışmasında aldığı en çok oyla, Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı olarak belirlendi.

Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ‘1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri’ töreni ile Türkiye’nin en iyi belediye başkanları ödüllerini aldı.

marmaranin-en-iyisi-secildi2.jpg

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende 61 belediye başkanı ödüle layık görüldü. Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, “Şehirlerimiz hızla gelişiyor. Bunları gerçekleştiren en başta belediye başkanlarımızdır. Başkanlık biter, hesap verme bitmez. Başkanlarımızın aldığı üç kuruş maaş, düğünde takılan takıya yetmez. Belediye başkanları halka en yakın insanlardır. Bu yarışma Facebook üzerinde gerçekleştirildi ve tamamen halkımızın oylarıyla seçilmiştir. Burada en beğenilen belediye başkanı seçilmiştir” dedi.

Oylamanın vatandaşlar tarafından yapıldığı ve ilk aşamada gerçekleştirilen değerlendirmede Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’i büyük bir başarı ile temsil etmiş oldu.

‘En Beğenilen İl Belediye Başkanı’ ödüllerine; Marmara Bölgesi’nden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Doğu Anadolu Bölgesi’nden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İç Anadolu Bölgesi’nden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Akdeniz Bölgesi’nden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ege Bölgesi’nden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Güneydoğu Bölgesi’nden Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve Karadeniz Bölgesi’nden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş layık görüldü.

‘’BİLECİK MARMARA BÖLGESİNİN GURURU OLDU’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı almış olduğu ödüle ilişkin yaptığı açıklamada; Bilecik’in ve Bilecik Belediyesi’nin Marmara Bölgesinin gururu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

marmaranin-en-iyisi-secildi3.jpg

‘’Bugün "Marmara'nin İncisi" olarak adlandırdığımız Şehrimizin, bu sözünü taçlandıracak bir ödülü hemşehrilerimiz adına almanın haklı hazzı ve mutluluğunu yaşadık. Belediye Başkanları Birliği'nin Türkiye genelinde yapmış olduğu anket sonucu, 7 bölge arasında Marmara'nin En Beğenilen İl Belediye Başkanı olarak seçilerek Bilecik'imize bu anlamda hep birlikte el ele gönül gönüle gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeye devam ettiğimiz hizmetlerin ulusal anlamda ödüle layık görülmesi bizleri de daha iyisi daha güzeline ulaşmak adına doğru hedeflerimizin olduğunun bir göstergesi. Biz de bu hizmet aşkımız ile İlimizi ileriye taşıyacak çalışmalarımızı var gücümüzle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Değerli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, 14 yıl boyunca hizmet noktasında omuz omuza çalıştığımız, gece gündüz demeden çalışan Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum