MECLİS GÜNDEMSİZ TOPLANDI!

MECLİS GÜNDEMSİZ TOPLANDI!

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının 3’üncü birleşiminde enteresan bir durum yaşandı. Gündem maddesi olmadan başlayan birleşimde verilen yazılı önerge gündeme alındı. Ancak gündeme alınan önergenin yarın gerçekleşecek birleşimde görüşülmesine karar verildi. Birleşim, gündem dışı konuşmalarla sona erdi. 

ÖNERGE VERİLEREK GÜNDEM OLUŞTURULDU

İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz’ın toplantıyı açmasının ardından gündeme alınmak üzere yazılı önerge sunuldu. Mustafa Özkan, Erkan Erdem, Yücel Kaya ve Mesut Çetin imzalı önergede bazı köylerin yaz aylarında yaşadığı su sıkıntılarının giderilmesi için su tankeri alınması teklif edildi. Önerge, oybirliği ile gündeme alındı. İlgili maddenin yarın görüşülmesine karar verilirken, bu karar mecliste görüşecek konunun olmadığını gösterdi. 

PARA OLMAYINCA GÜNDEM DE OLMUYOR!

Edinilen bilgilere göre, İl Genel Meclisi’nde gündem oluşmamasının arkasında yatan sebep Özel İdare’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik dar boğaz özel sektörün ardından kamu tarafında da iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Bilecik’in en büyük bütçeli kamu kuruluşlarından Özel İdare’nin sıkıntılı bir dönemden geçtiği öğrenildi. Bütçenin yetersizliği sebebiyle azalan yatırım ve çalışmalar İl Genel Meclisi’nin gündemine de yansıdı. 

OSMAN YILMAZ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI 

Öte yandan, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz’ın Özel İdare’nin elini rahatlatmak adına Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduğu öğrenildi. Yılbaşından önce kaynak oluşturmak için yoğun mesai harcayan Osman Yılmaz’ın hafta sonu gerçekleşecek 738’inci Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri öncesi girişimlerini sıklaştırdığı belirtildi. 
 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum