MECLİSTE GERİLİM YÜKSELDİ!

MECLİSTE GERİLİM YÜKSELDİ!

Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı sert tartışmalara sahne oldu. CHP’li Seyfi Özgen ile Belediye Başkanı Nihat Can arasında yaşanan sözlü tartışmaya AK Parti sıraları da dahil olunca mecliste gerilim yükseldi. 

mecliste-gerilim-yukseldi2.jpg

Bilecik Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. İmar konularından oluşan gündemin görüşülerek karara bağlanmasının ardından CHP Meclis Üyesi Seyfi Özgen gündem dışı söz aldı. Özgen, Belediye Başkanı Nihat Can’ın açıklamasını istediği çok sayıda soru yöneltti. Başkan Can’da soruların bir kısmına cevap verirken bazılarını ise yanıtsız bıraktı. 

Nihat Can ile Seyfi Özgen arasında yaşanan karşılıklı söz düellosu zaman geçtikçe yerini sert ifadelere bırakmaya başladı. Seyfi Özgen’in sorularıyla siyasi manevra yapmaya çalıştığını ifade eden Nihat Can, “Yaptığın her hareket siyaset. Niye bu zamana kadar sormadın?” dedi.

Yaşanan bu tartışmalara AK Partili Yücel Yerci’de dahil oldu. Yerci, yüksek ses tonu ve sert üslubuyla CHP’nin belediye başkanlığı dönemine ilişkin bazı konuları gündeme taşıdı ve Özgen’e yüklendi. 

AK Partili Ebu Talip Dursun ise ‘Memlekette çakılı bir çiviniz yok’ diyerek Seyfi Özgen’e çıkıştı. Ebu Talip Dursun, “Sizin döneminizde belediye personeli maaşını alamıyordu” ifadelerini kullandı. 

mecliste-gerilim-yukseldi3.jpg

Son olarak sözü 15 Temmuz hain darbe girişimine getiren Ebu Talip Dursun, “15 Temmuz’da neredeydiniz? MHP’nin, BBP’nin il başkanları gece sokakta bizimle beraber yürürken siz ne yapıyordunuz?” diyerek eleştirilerini sürdürdü. 

Başkan Nihat Can, tartışmaların uzayıp gitmesi üzerine toplantıyı sona erdirdi. 

Diğer yandan, Seygi Özgen kentin çeşitli yerlerinde tespit ettiği aksaklıklarla ilgili hazırladığı görselleri Belediye Başkanı Nihat Can'a gösterdi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2440 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum