MECLİSTE İMAR KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

MECLİSTE İMAR KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının gündemini imar konuları oluşturdu. 5 gündem maddesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

1-566.jpg

KOMİSYONUN ÇALIŞMASI İÇİN ARA VERİLDİ

Hürriyet Mahallesi’ndeki Sağlık Ocağı’nın üzerinde bulunduğu parselin büyütülmesi talebi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bulunduğu parseldeki ibadet ve park alanlarının yer değişikliği taleplerini karara bağlamak için toplantıya ara verildi. İmar komisyonu verilen arada çalışmasını tamamladı ve imar plan tadilatı talepleri meclise sunuldu. Talep edilen değişiklikler oybirliği ile kabul edildi.

Toplantı gündeminde yer alan diğer imar konuları görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi.

2-575.jpg

MÜDÜRLÜKLERDE DEĞİŞİKLİK

Belediye Başkanı Nihat Can, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yaptığı açıklamada, bazı birim müdürlerinin görev yerlerinin değiştiğini bildirdi. Başkan Can, Özel Kalem Müdürü Dürdane K. Erhun’un Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildiğini, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’ın da Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildiğini söyledi.

SEYFİ ÖZGEN SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI

Bilecik Belediye Meclisi Eylül Ayı olağan toplantısı CHP Grup Sözcüsü Seyfi Özgen’in Belediye Başkanı Nihat Can’a yönelttiği soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

3-440.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum