MECLİSTE OYBİRLİĞİ SAĞLANDI!

MECLİSTE OYBİRLİĞİ SAĞLANDI!

Bilecik Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısında görüşülen gündem maddelerinin tamamı oybirliği ile kabul edildi.

Bilecik Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen 2017'nin ilk toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

MECLİS AYNI GÜN AYNI SAATTE

Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak belediye meclisinin 2017 yılı çalışma takvimi belirlendi.  Belediye Meclisi'nin 2017 yılı içerisinde yine her ayın ilk Salı günü saat 17.30'da toplanarak, Ağustos ayında tatil yapması oybirliği ile kabul edildi.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Toplantının devamında, Yeni yılla birlikte belirlenecek Denetim Komisyonu'nun seçimleri yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimde AK Parti'den Nihat Can, Şadan Turhan ve Şükrü Selöz, MHP'den Soner Olgun ile CHP'den Ayhan Arslan komisyona üye olarak seçildi.

BELEDİYE İSTERSE 79 GEÇİCİ İŞÇİ ÇALIŞTIRABİLECEK

Belediyede çalışan sözleşmeli personellerin ücretlerinin belirlenmesi ile devam eden toplantıda, boş memur kadrolarında değişiklik yapılması ve belediye tarafından 2017 yılı içerisinde 79 geçici işçi çalıştırılmasını uygun gören gündem maddeleri de oybirliği ile meclisten geçti.

2017 yılının ilk meclis toplantısı imar konularının görüşülmesi ile sona erdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ilimizde gerçekleşen karla mücadele çalışmaları hakkında bilgiler vererek, belediye çalışmalarına ilişkin meclis üyelerine bilgilendirme yaptı.

Ayrıca geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde CHP'den istifa eden Erdoğan Yeşil'de Ocak ayı toplantısında bağımsız üye sıfatıyla ilk kez mecliste yer aldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum