Mehmet Seven'e bir tepki daha 'Aşağıköy'den hain çıkmaz!'

Mehmet Seven'e bir tepki daha 'Aşağıköy'den hain çıkmaz!'

MHP Belediye Meclis Üyesi Turgay Yıldız, eski belediye başkanı ve milletvekili Mehmet Seven'in Aşağıköy ile ilgili paylaşımına tepki gösterdi. Turgay Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamada,"Aşağıköy’den hain ve terörist çıkmaz!" ifadesini kullandı.

Mehmet Seven'in 'Görevliler uyumakta Aşağıköy PKK kampına döndü silah atışları başladı görevliler nerede’ şeklindeki paylaşımına sert bir dille tepki gösteren MHP'li Yıldız, şunları kaydetti:

"Köyümüzde yaşayan herkes devletine ve milletine bağlı bireylerdir. Köyümüzde dün gece atılan silah yoktur kaldı ki atılmış bile olsa Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yapmış köyümüzle iç içe olan İstasyon mahallesinde büyümüş, kendi köyü olan Yeniköy’e giderken Aşağıköy’ün içinden geçmek zorunda kalan zat-ı muhterem yapmış olduğu paylaşımla bize alanen hakaret ve iftirada bulunmuştur. 

Aşağıköy’den hain ve terörist çıkmaz! Köy gençliğini kontrol altına almakta zorlanıyoruz. Aşağıköy’de yaşayanlar olarak yapılan bu paylaşımdan dolayı bireysel olarak yüzlerce dava açacağız ve paylaşımı yapan bu şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep edeceğiz. Kendisini köy halkından özür dilemeye davet ediyorum. 

Köy muhtarımız Sayın Salih Yıldız ile beraber bu akşam saat 20:00’da Aşağıköy Muhtarlık binası önünde basın açıklamamız olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, Köy Muhtarı Salih Yıldız'ın Mehmet Seven hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum