MEMURLAR SİTESİ'NDE BİR İLK

MEMURLAR SİTESİ'NDE BİR İLK

240 haneli Bilecik'in en büyük sitelerinden biri olan Memurlar Sitesi, bir ilke imza atarak hıdrellez etkinliği düzenledi.

2-047.jpg

Kendi aralarında sağladıkları finansmanla 1500 kişilik pilav ikramında bulunan site sakinleri, hem şehitlerimiz hem de site halkının ebediyete göçen yakınları için Mevlid-i Şerif okuttu. Etkinliğe vatandaşların katılımı ise oldukça yoğun oldu.

Birlik ve beraberlik örneği olan etkinlikle ilgili konuşan site yönetim kurulu başkanı Zeki Kayadelen emeği geçen herkese teşekkür etti. Göreve geldikleri günden itibaren birçok alanda güzel çalışmalara imza attıklarını dile getiren Kayadelen, bu çalışmalara son olarak hıdrellezi eklediklerini belirtti.

Hıdrellez kutlamalarının geleneklerimizde yer aldığına dikkat çeken Kayadelen şöyle devam etti:

3-028.jpg

"Bizde Memurlar Sitesi olarak bir ilki yaparak bu geleneğimizi yaşatmak istedik. Site halkının kaynaşmasını ve birlik beraberliğimizin artmasını hedefledik. Hıdrellezimiz herkes tarafından çok beğenildi ve takdir topladı. Allah emeği geçenlerden razı olsun" dedi.

Yönetime geldikten sonra yaptıkları çalışmalarla ilgilide kısa bilgiler aktaran Kayadelen şunları kaydetti:

"Sitemizde iktisadi, sosyal ve kültürel alanda birçok hizmeti gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Daha önce Kur'an kursu, yabancı dil kursu ve KPSS kursu açtık. Şimdide hıdrellezimizi yaptık. Allah'ın izniyle bundan sonrada bu tür güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

4-014.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.