MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI AŞURE İKRAM ETTİ

MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI AŞURE İKRAM ETTİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Şeyh Edebali Türbesi Orhangazi Camii'nde, Cuma namazı çıkışında yaklaşık 500 kişiye Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından aşure ikram edildi. 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, yönetim kurulu kararıyla aşure ikram etmeyi kararlaştırdıklarını ifade ederek: 'Bugün Orhangazi Camii cemaatine ve Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret eden vatandaşlarımıza Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram ettik.

Muharrem ayı dayanışma, birlik ve paylaşma ayı. Çok bereketli bir aydayız. İnşallah bu ayın feyzinden ve bereketinden hepimiz faydalanırız. Biz bu geleneği yaşatmaya çalışıyoruz. Bu ay bereket ayı. Bu bereket ayının da inşallah tüm İslam Âlemine, ülkemize ve tüm insanlığa bereket getirmesini temenni ediyoruz. Herkesin Muharrem ayının mübarek olmasını diliyorum' dedi. 

Aşure ikramını kabul eden camii cemaati ve vatandaşlarda, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığının bu davranışından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım'a ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum