MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ'NİN ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ'NİN ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019 yılı birinci olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne 2'si il genel meclisi üyesi, 2'si de köy muhtarı olmak üzere 4 encümen üye seçildi. 

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen encümen üye seçiminde, AK Parti'den Osman Yılmaz ve Zeki Kayadelen, CHP'den Zafer Kurnaz ve Janrat Karaahmet ile İYİ Parti'den Mehmet Yılmaz aday oldular. 

Kapalı yapılan oylamada, Osman YIlmaz 31, Zeki Kayadelen 25, Zafer Kurnaz 23, Janrat Karaahmet 13, Mehmet Yılmaz ise 6 oy aldı. Buna göre, Osman Yılmaz ve Zeki Kayadelen birlik encümeninde 1 yıl süre ile görev yapacak il genel meclis üyeleri oldular. 

merkez-ilce-koylere-hizmet-goturme-birliginin-encumen-uyeleri-secildi2.jpg

Muhtarlar arasından yapılan seçimde ise 7 muhtar adaylığını açıkladı. Yapılan oylamada Okluca Köyü Muhtarı Hüseyin Demiröz 24 ve Beyce Köyü Muhtarı Cemil İnce 19 oy alarak encümen üyeliklerine seçildiler. 

merkez-ilce-koylere-hizmet-goturme-birliginin-encumen-uyeleri-secildi3.jpg

Toplantıya, Merkez İlçe'nin 5 il genel meclisi üyesi ile Merkez İlçeye bağlı 46 köy ve mahalle muhtarlarının tamamı katıldı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum