MERMER FUARI'NA BİLECİK'TEN ÇIKARMA

MERMER FUARI'NA BİLECİK'TEN ÇIKARMA

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneğinin (MADSİAD) iş birliğiyle düzenlenen Bursa 3. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na Bilecik bütün kurum ve kuruluşları ile katılarak, adeta çıkarma yaptı.

Taşı mermer şehrimiz Bilecik, bu yıl 3. gerçekleştirilen fuara; Eski İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birçok ülke ve şehirden firma temsilcileri katıldı.

mermer-fuarina-bilecikten-cikarma2.jpg

''BİLECİK OLARAK 47 OCAK VE 41 FABRİKA İLE TÜRKİYE EKONOMİSİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİBİZ''

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara, Bilecik bütün kurum ve kuruluşları ile katılarak, adeta çıkarma yaptı.

15 ülkeden 215 firmanın katılacağı ve 2 bini aşkın ürünün sergileneceği fuar hakkında değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Kardeş şehrimiz Bursa'da bugün  İçişleri Eski Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın ve çok değerli protokol ile Bursa 3. Uluslararası Blok Mermer Fuarının açılışını gerçekleştirdik. Taşı mermer şehrimizin Dünya pazarına sunulmasında önemli rol üstlenen mermer üretici firmalarımızla bir araya geldik. Mermer sektöründe 47 ocak ve 41 fabrika ile Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Bilecik'imizden, fuara katılım sağlayan firmalarımızın stantlarını gezdik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Bursa 3.Uluslararası Blok Mermer fuarının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

mermer-fuarina-bilecikten-cikarma3.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.