MERMERCİLER, MEMNUNİYETİNİ AÇIKLADI

MERMERCİLER, MEMNUNİYETİNİ AÇIKLADI

Bilecik Mermer ve Granit Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen, İstanbul Maden İhracatçıları Birliğince (İMİB) ilimizde gerçekleştirilen 'Türk Madenciliğinde Farkındalık ve Uluslararası Marka Yolculuğu' toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Toplantıya katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’nın sektörel destek sözlerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Turgut Özen, “Bakanlığımızın talep edeceği her türlü istek ve önerilerin arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz” ifadelerini kullandı. 

Turgut Özen, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Değerli katılımları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’nın bakanlık olarak tüm sorunların çözülmesi adına sektörümüze vereceği destek açıklamasından büyük mutluluk duyduk. Hükümetimizin desteği ile sektörel sıkıntılarımızı aşarak, ülkemizi hep beraber daha ileriye taşımak en büyük hedefimizdir. Hedeflerimiz doğrultusunda, Bakanlığımızın talep edeceği her türlü istek ve önerilerin arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı, Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin, İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Dinçer olmak üzere destek veren kurum ve kuruluşlara, madencilik sektörü çalışanlarına ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum