Meslektaşımızın mutlu günü

Meslektaşımızın mutlu günü

İlimizde yayın yapan Haber228 internet haber sitesi sahiplerinden, Anadolu Ajansı muhabiri Uğur Baklacı ile Melike Ateş dünya evine girdi.

İlimizde yayın yapan Haber228 internet haber sitesi sahiplerinden, Anadolu Ajansı muhabiri Uğur Baklacı ile Melike Ateş dünya evine girdi.

Osman - Sadife Baklacı'nın oğlu Uğur ile, Ali - Ergül Ateş'in kızları Melike, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen oldukça renkli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Uğur ile Melike çiftinin düğün törenlerine, ailelerinin yanı sıra çok sayıda sevenleri de katıldı.

meslektasimizin-mutlu-gunu.jpg

Eski gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı düğün cemiyetinde, damat ve arkadaşlarının sergilediği ege yöresine ait zeybek gösterileri davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Gelin alıcı merasiminde ise damadın arkadaşları tarafından seymen yapılarak, Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde kız almaya gidildi.

Düğün Salonunda kesilen pastanın ardından takı merasimine geçildiğinde, damadın yakın arkadaşlarınca takılan emzik, biberon, bulaşık bezi gibi materyaller davetlileri güldürürken, geline verilen oklava ise renkli görüntülere sahne oldu.

meslektasimizin-mutlu-gunu2.jpg

Düğün sonunda damadın evinin önüne gelen arkadaşları, görsel bir şov hazırlayarak damada sürpriz yaptı. Damadın arkadaşlarınca meşalelerin ve maytapların yakıldığı evin önünde, damada bol acılı, karabiberli ve tuzlu yumurta yaptırılıp yedirildi. Damat Baklacı'nın konuşmakta zorluk çektiği ve adeta gözlerinden yaş geldiği görüldü.

meslektasimizin-mutlu-gunu1.jpg

Son olarak, sadıcın ayaklarını ve çoraplarını yıkayan damat, balkona çıkarak arkadaşlarını selamladı ve gece burada son buldu.

Baklacı ve Ateş ailelerini tebrik eder, Uğur ve Melike çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

meslektasimizin-mutlu-gunu3.jpg

Bu haber toplam 24323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.