MHP GENEL BAŞKAN ADAYI İSMAİL HAKKI KÜPCÜ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI İSMAİL HAKKI KÜPCÜ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkan Adayı Milletvekili İsmail Hakkı Küpcü gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile sohbet eden Milletvekili Küpcü kongresini tamamlamış illerdeki yeni yönetimleri ve bazı basın organlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Ulusal Anayurt Gazetesi yazarlarından Kemal Ürkmez ile birlikte gelen Milletvekili Küpçü'ye Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal MHP Bilecik Teşkilatından yanlarında kimse olmayışının dikkat çekici olduğunu söyledi.

Küpçü Genel Başkan Adaylığı sürecinde teşkilatlarda bir taraf algısı oluşturmamak için basın ziyaretlerinde teşkilat mensuplarının yanlarında bulunmasını istemediklerini, özellikle de kongresini tamamlamamış illere bir taraf algısı oluşmaması için gitmediklerini vurguladı. Birlik, bütünlük ve ilkeli siyaset vurgusu yapan Milletvekili Küpçü Ulusal basının kendilerine yeterince yer vermediğinden bahsetti. Ulusal basının daha çok magazin gazeteciliği yaptığını belirttikten sonra, yerel basının tam bir anadolu evladı olduğunu, genel başkanlık ardından da iktidar sonrasında yerel basının üvey evlat muamelesi görmeyecek şekilde düzenleneceği vaadinde bulundu.

Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal yerel basının çalışmaları hakkında kısa bilgi verdikten sonra MHP'nin referandumda yanlış yol izlediğini, izlediği bazı politikalar ile kamu oyunda CHP'nin kuyruğuna takıldığı imajı oluşturduğunu, MHP'ye yakın bazı kuruluşların pervasızca yaptıkları basın açıklamalarının MHP'ye zarar verdiğini söyleyip “MHP'nin mevcut politikasını beğenseydiniz siz de genel başkanlığa adaylığınızı koymazdınız” dedi.

Yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından MHP Genel Başkan Adayı Milletvekili İsmail Hakkı Küpçü ve beraberindekiler ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek üzere gazetemizden ayrıldı.

MİLLET AYAKTA FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.