MHP’de kongre takvimi belli oldu

MHP’de kongre takvimi belli oldu

MHP Bilecik İl Başkanı M. Fatih Yaşar, partilerinin kongre takviminin belirlendiğini açıkladı.

MHP Bilecik İl Başkanı M. Fatih Yaşar, partilerinin kongre takviminin belirlendiğini açıkladı. COVİD-19 tedbirleri altında gerçekleşecek kongrelerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Fatih Yaşar, 14 Ağustos’ta Bozüyük ile başlayacak kongrelerin 29 Ağustos’ta Osmaneli ile sona ereceğini bildirdi.

İl Başkanı M. Fatih Yaşar, kongrelere ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“ Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik il başkanlığı olarak olağan kongre süreçlerine girmiş bulunmaktayız. 14 Ağustos Cuma günü Bozüyük ilçemizin kongresi ile başlangıcını yapacağımız ilçe kongrelerimiz; 16 Ağustos Merkez İlçe, 22 Ağustos Pazaryeri, 23 Ağustos Söğüt, 25 Ağustos Gölpazarı, 26 Ağustos Yenipazar, 28 Ağustos İnhisar, 29 Ağustos Osmaneli kongreleri şeklinde gerçekleşecek.

Dünyada ve ülkemizde devam eden COVİD-19 salgını nedeni ile bilim kurulunun görüşleri doğrultusunda, genel merkezimizin Emirleri ile kongrelerimiz sosyal mesafe kurallarına uyarak gerekli pandemi kuralları ile gerçekleştirilecektir.

Kongrelerimiz, pandemi sürecinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Maalesef bilim kurulunun önerisi, genel merkezimizin talimatı ile siz ülküdaşlarımızla kucaklaşamayacağımız bir kongre geçirmek durumundayız. İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

Dualarını desteklerini esirgemeyen bütün ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kongrelerimizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.