MHP'DEN KENT KONSEYİ'NE ELEŞTİRİ

MHP'DEN KENT KONSEYİ'NE ELEŞTİRİ

MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kent Konseyi genel kurulunu eleştirerek, "Kent Konseyi'nin bizde karşılığı yoktur" dedi. 

Bilecik Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde konuşan Hamdi Salt, Kent Konseyi'nin CHP konseyi olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin'e yüklendi. Hamdi Salt, “Tarafsız olacak dediniz ancak yürütme kurulunun büyük kısmını CHP üyelerinden yaptınız” şeklinde konuştu. 

Konuya ilişkin söz alan MHP’li Hamdi Salt, açıklamasında, şunları kaydetti:

"Kent Konseyi'nin toplumun her kesimini kucakladığı, her sorununu dile getireceği bir meclis olarak yola çıktınız. Şehrin tüm kesimlerinden temsilci olacak dediniz ancak genel kurula sadece kendi yandaşlarınızı çağırdınız. Yetmezmiş gibi seçimleri adaletsiz ve uygunsuz şekilde yaptınız. Tarafsız olacak dediniz ancak yürütme kurulunun büyük kısmını CHP üyelerinden yaptınız. 

Çok iyi tanıdığım ve mecliste beş yıl boyunca birlikte görev yaptığım Seyfi Özgen beyin bile hoşuna gitmemiştir. MHP Teşkilatı olarak bu şekliyle Kent Konseyi'nin bizde karşılığı yoktur"

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum