MHP'DEN SERT ÇIKIŞ

MHP'DEN SERT ÇIKIŞ

MHP İl Başkanı Fatih Yaşar, belediye meclisinde yaşanan tartışmalara üzerinden CHP’li Bilecik Belediyesi’ne sert sözlerle yüklendi. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya’ya destek çıkan İl Başkanı Yaşar, “El olan atalarımızın ulu bir çınar olan Osmanlı'nın izlerini silmeye çalışanlardır. El olan bu memleketin milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak şehrin her tarafını alkol ruhsatları ile donatanlardır” ifadeleriyle dikkat çekti.

MHP İl Başkanı Fatih Yaşar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik’te yaşayan herkesin Bilecikli olduğuna vurgu yaparak, şöyle devam etti:

“Bu şehir de yaşayan Bilecikli Erzurumlu Sinoplu Hakkarili Trabzonlu memleketi farketmez kimse el değildir. El olan bu memlekete zihnen vicdanen ahlaken yabancı olanlardır. El olan atalarımızın ulu bir çınar olan Osmanlı'nın izlerini silmeye çalışanlardır. El olan bu memleketin milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak şehrin her tarafını alkol ruhsatları ile donatanlardır. El olan bu şehrin insanına alenen yalan söyleyendir. El olan Edebali diyarında İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın sözünü hiçe sayarak insanımızı aşağılayan yok sayan sözünü kesendir.

Son ay belediye meclis salonunda yaşanan tatsız hadiseler artık belediyeden tamamen umudumuzu kesmemize sebep olmuştur. Her defasında Bilecik'imiz kazansın bu şehir hizmet görsün diye birçok şeye sustuk, düzelirler umuduyla bekledik fakat kendileri her defasında bizi hayal kırıklığına uğrattılar.

Seçim zamanı gidip boy boy fotoğraf vermek için yarıştıkları hemşeri derneklerine hemşehrilerimize alenen yapılan hakareti kabul etmemiz mümkün değildir.

Elin Sinoplusu sözü sadece Çetin Kaya'ya edilmiş bir hakaret değildir. Bu şehirde yaşayan ekmeğini paylaşan Bilecik dahil her şehrin insanınadır. Aslında söylenen söz bu zihniyetin aynasıdır. Vatan dediğimiz bu topraklar üzerinde yaşayan tüm vatandaşlar olarak eşitiz. Bunları bir siyasi parti il başkanı olarak değil bu güzel memlekete ata toprağına hizmet etmekten gurur duyan bir Erzurumlu olarak yazıyorum saygı ve sevgilerimle.”

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum