Millet İttifakı’ndan ortak açıklama

Millet İttifakı’ndan ortak açıklama

Millet İttifakı’nın ortakları CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Millet İttifakı’nın ortakları CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Hatırlanacağı üzere; İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin, CHP’li Mehmet Seven’in sosyal medya üzerinden Meral Akşener’e yönelik ifadelerine sert bir dille tepki göstermişti. CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ı göreve davet eden Halil Şahin, kullandığı keskin ifadelerle Millet İttifakı’nda tansiyonu yükseltmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir araya gelen Millet İttifakı il başkanları tansiyonu düşürerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Metin Yaşar ve Halil Şahin, yaptıkları ortak basın açıklamasında, Millet İttifakı’na zarar vermeye çalışan kimselerin olduğunu ancak başarılı olamayacaklarını kaydettiler.

Millet İttifakı’ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde İlimizde birkaç kişinin kendi görüşlerini sosyal medya hesaplarından dile getirerek İttifakımıza zarar vermek isteyen kişilere tepkimizi İl Başkanları olarak değerlendirdik ve bu kişilerin birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklarını kamuoyu ile paylaşmak istedik. Mevcut İktidar, karşısında en büyük güç olarak gördüğü ve sürekli yaptığı açıklamalar ile bölmek istediği İttifakımızı, yerelde de birtakım kişiler bölmek istemektedir. Bizler bu tip açıklamaları hiçbir zaman dikkate almadık ve bundan sonra da almayacağız. Çünkü ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde güçlü temeller ve ilkeler üzerinde kurduğumuz ve her iki partimizin de tabanında geniş heyecan uyandıran İttifakımızın başarısını hep birlikte yaşadık. Kurulan bu İttifak hem ilimizde hem de ülkemizde birçok Belediyelerimizi kazanmamızı sağlamıştır. Güçlü temeller ve olmazsa olmaz ilkelerimiz ışığında kurduğumuz İttifakımıza sosyal medya hesaplarından zarar vereceğini düşünen kişiler bilmelidirler ki asla ama asla başarılı olamayacaklardır. Kişileri sosyal medya hesaplarından karalama kampanyası yaparak zarar vermeyi istemek kimseye yakışmamaktadır. Bizler her zaman demokrasiden yana olduğumuzu ve herkesin görüşünü söylemeye haklarının olduğunu savunan iki partiyiz. Fakat bu şekilde karalama kampanyası yapanın karşısında da dimdik dururuz. İttifakımız ilk günkü heyecan ile İktidar yolunda kendinden emin bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Halkın İktidarını yaşayacağımız güzel günler çok ama çok yakındır.”

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum