MİLLİ EĞİTİM BASINLA BULUŞTU

MİLLİ EĞİTİM BASINLA BULUŞTU

İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, ‘Bilecik’te Eğitimin Kalitesini Arttırma ve Tabana Yayma Buluşmaları’ kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Müdür Yardımcıları Halis Çelik ve Tahsin Yazır, Şube Müdürü Zekai Çobandere, Maarif Müfettişi Erdal Bayram ve AR-GE Birim Sorumlusu Edip Akın ile basın mensupları katıldı.

1-595.jpg

Okul müdürleri ve muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıların ardından basın mensupları ile buluştuklarını ifade eden Müdür Erdoğan, okul aile birliği ve öğrenci meclis başkanları ile yapılacak toplantılarla buluşmaların devam edeceğini bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışma ve projelerine ilişkin oldukça detaylı bir sunum yapan Müdür Erdoğan ve ekibi, Bilecik eğitimi üzerine basın mensupları ile istişarelerde bulundu.

3-464.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, burada yaptığı sunumda, 11 GB (Gelişen Bilecik) projesinden bahsederek, gerçekleşen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, Bakanlık tarafından açıklanan vizyon kapsamında hedeflere ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye’nin aydınlık geleceğine giden yolun eğitimden geçtiğini dile getiren Erdoğan, “2071’e emin adımlarla yürüyen Bilecik’i inşaa etmeye çalışıyoruz” dedi.

2-601.jpg

Erdoğan, ilimizdeki öğretmen açığı ve derslik durumuyla ilgili bilgiler verirken şunları dile getirdi:

“İlimizde öğretmen açığımız ve derslik sorunumuz yok. Teftiş konusunda da çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Eğitim yatırımlarımız sürüyor. Yatırımların durduğuna dair söylentilerin aslı yok. Duran herhangi bir yatırımımız yok” ifadelerini kullandı.

Müdür Erdoğan’ın basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantı fikir alışverişinde bulunulması ve soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

4-192.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3968 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.