MİLYONLUK YATIRIM ELEKTRİK BEKLİYOR!

MİLYONLUK YATIRIM ELEKTRİK BEKLİYOR!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İnhisar’da yapımı tamamlanan Toplu Koruma Ekip binasına bir yıldır elektrik verilemediği öğrenildi. Milyonluk yatırımın elektriksiz kalmasına ise İnhisar’ın eski belediye başkanı Ayhan Ödübek’in sebep olduğu öne sürüldü. 

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 yılı 2’nci toplantısında devlet yatırımının nasıl heba edildiği ortaya çıktı. Toplantıda konuşan Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın, İnhisar’a yaptıkları 1 milyon TL yatırım bedelli Toplu Koruma Ekip binasına bir yıldır elektrik alamadıklarını açıkladı. 

Yaşanan problemle ilgili söz alan İnhisar Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ise çarpıcı bir konuyu gündeme taşıdı. Kaymakam, bahse konu yatırıma elektrik verilmesi için eski belediye başkanının imza atması gerektiğini ancak bir yıldır bu imzanın atılmadığını dile getirdi. Kaymakam Yılmaz, "Bizde çok uğraştık ancak maalesef belediye ile bu sorunu çözemedik. Yeni göreve gelen belediye başkanı o izni vereceğini bizlere belirtti. İnşallah imza atıldıktan sonra elektrik problemi ortadan kalkacak” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum